I mistr pekař si musí někdy odpočinout. Jsme na chvíli v dovolenkovém módu, ale 400g ořechovou a malinovou granolu pro vás máme napečenou. Od 25.7. pro vás budeme péct i vše ostatní.

To nejdůležitější, co musíte o Proud Mary vědět

Jak vznikla značka luxusní snídaně? Jak se granola Proud Mary vyrábí? A proč se zákazníci vracejí pro další?

Granola Proud Mary

Jsme Petr a Marie. Jsme Hrdí a Proud. Šijeme a prodáváme košile na míru v centru Prahy a za ní pečeme domácí granolu. Značka granoly Proud Mary vznikla za covidu, když si manažeři nějak přestali košile na home-office objednávat a my nechtěli čekat, kdy že zase začnou.

Oba máme velké zkušenosti z gastronomie, jsme zvyklí na kvalitní jídla a řešíme, co jíme a dáváme jíst svým teď už téměř dospělým dětem. Léta jsme si granolu z opravdových surovin a bez náhražek pekli jen doma pro sebe. A k různým příležitostem jsme ji občas hezky zabalili a rozdali ji přátelům jako dárky. Chutnala jim a tak jsme se rozhodli dopřát ji i ostatním.

Ořechová domácí granola

První granola, která spatřila světlo e-shopu byla ořechová. Protože když bylo u nás doma na výběr, tahle vždy vyhrála. Je plná sedmi druhů kvalitních ořechů – makadamových, pekanových, vlašských, lískových pražených, loupaných mandlí, pistácií a kešu, které jsou v granole zastoupeny ze 35 %.

Všechny přidáváme vcelku, kvůli zážitku z křupnutí a plné chuti. Už jste někdy rozkousli čerstvý a voňavý makadamový ořech? Zkuste to v naší ořechové granole.

To nejdůležitější, co musíte vědět o Proud Mary
To nejdůležitější, co musíte vědět o Proud Mary

Nocciola del Piemonte – Ferrari mezi oříšky

Ořech, to je superhrdina mezi surovinami. Je plný bílkovin, zdravých tuků a antioxidantů. A my si pro ty nejlepší lískáče jezdíme až do Itálie. Oblast Piemonte je, díky řadám stromů a vinné révy, pruhovaná a známá pro své bílé lanýže a lahodné víno. Klenotem je ale delikátní odrůda lískových ořechů – nocciola del Piemonte – kterou používáme do naší granoly.


TIP: Lískové oříšky z Piemonte koupíte i samostatně (přivoňte si, cítíte nutellu, že?) nebo ve formě lískooříškového krému s belgickou čokoládou.


 

Vždy čerstvá a Proud

Ovesné vločky a ořechy zapékáme s Ghí, javorovým sirupem, panelou a přidáváme tajné koření, které chuť správně vytáhne a doladí. Ručně ji mícháme, v troubě několikrát obracíme  a pečeme v malých várkách, abyste si mohli vychutnat její čerstvost. Poté do některých porcí přidáváme lyofilizované ovoce a bílou, mléčnou nebo hořkou belgickou čokoládu. No a protože čokolády není nikdy dost, máme i granolu TRIPLE CHOCOLATE, kde jsou všechny tři.

Luxusní snídaně ze skutečných surovin

A jaká je u našich zákazníků nejoblíbenější granola? Ta ze skutečných surovin, s láskou a péčí připravovaná. To je i důvod, proč se zákazníci vracejí pro další a další balení. Díky čerstvosti, pečlivě vybraným surovinám a české výrobě. I proto je Proud Mary tak neskutečně dobrá!

LOVELY, TASTY, CRUNCHY

Záznamy nebyly nalezeny...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz