Ořechová granola
Související produkty

Pražené lískové ořechy IGP z italského Piemonte. To co je Champagne mezi šumivými víny, to je Piemonte mezi lískovými oříšky. Země původu: Itálie
Detailní popis produktu
Suroviny do naší granoly pečlivě vybíráme, mícháme s Ghí, javorovým sirupem, panelou a kořením. Potom je ručně rozprostíráme na plechy a zapékáme. A žádné velké hromady, naši domácí granolu pečeme v peci pěkně po malých várkách, aby byla na vašem stole vždy čerstvá.
V naší nejoblíbenější granole tvoří oříšky 35% z celkového složení. Nešetřili jsme na nich. Ať už si ji nachystáte s jogurtem, s mlékem anebo jen tak do hrsti, můžete se těšit na velkou porci:
![]() |
![]() |
Makadamových, Lískových oříšků IGP Piemonte |
![]() |
![]() |
Loupaných mandlí, Pistáciových oříšků |
![]() |
![]() |
Kešu, Pekanových oříšků |
![]() |
Vlašských ořechů |
SLOŽENÍ A NUTRIČNÍ HODNOTY
SLOŽENÍ: OVESNÉ VLOČKY BIO, OŘECHY 35% - MAKADAMOVÉ, LÍSKOVÉ PRAŽENÉ, MANDLE LOUPANÉ, PISTÁCIE, KEŠU, PEKANOVÉ, VLAŠSKÉ GHI PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO, JAVOROVÝ SIRUP, PANELA, KOŘENÍ
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g: ENERGETICKÁ HODNOTA 533 kcal/ 2226 kj, TUKY 32,9g, Z TOHO NASYCENÉ 11,1g, SACHARIDY 44,1g, Z TOHO CUKRY 12,8g, BÍLKOVINY 11,5g, Sůl 0,2g

Pro milovníky buráků. Velká porce burákového másla a buráků v sladko slané kombinaci, navíc s bio ovesnými vločkami, je jednoduše neodolatelná varianta.

Naše klasická ořechová granola "posílená" proteinem, s 23,8g proteinu na 100g! Ideální pro všechny milovníky ořechů. Tahle granola neobsahuje jeden nebo dva druhy ořechů, ale...

Kombinace našich vybraných dobrot v luxusní dárkové krabici. Ideální jako dárek pro obchodní partnery, pedagogy nebo pro vaše blízké.

"Jedlý" dárek pro paní učitelku, pana učitele. Dopište vlastní přání a máte originální a osobní dárek pro svého pedagoga :-) Této granole by se s trochou nadsázky...

První svého druhu, inspirovaná dubajskou čokoládou. Blanšírované pistácie a belgická mléčná čokoláda. Jedna miska Vám stačit nebude.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.